Dostava

Stari Ribar Webshop

Ostvari kupovinu od minimalno 250,00 kn i kupljene proizvode šaljemo besplatno na tvoju adresu po izboru!

Artikle dostavljamo preko dostavne službe GLS na adresu koju ste naveli prilikom registracije, odnosno prilikom kupnje artikala. Naručenu robu dostavit ćemo na tvoju adresu po izboru ekspresnom dostavom unutar 3 radna dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Trošak dostave se ne naplaćuje ukoliko tvoja narudžba prelazi ukupan iznos od 250,00 kuna. Za dostavu narudžbe manje od 250,00 kuna trošak se naplaćuje u iznosu od 29,00 kuna.

U slučaju da ti je isporučen proizvod različit od onog kojeg si naručio i platio, ovlašten si i dužan obavijestiti nas o pogrešnoj isporuci na mail info@stariribar.hr te imaš pravo na isporuku naručenog proizvoda, koji će ti biti dostavljen u roku 5 (pet) dana od zaprimanja obavijesti.

Ukoliko to nije moguće, imaš pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda te cijene dostave i eventualno naknadu troškova povrata pogrešno isporučenog proizvoda ukoliko Ribolovni zavjet d.o.o. nije u mogućnosti organizirati njegovo preuzimanje.

Također, dužan si bez odlaganja vratiti pogrešno dostavljeni proizvod na našu adresu.

Koliki je iznos dostave?

Dostava se naplaćuje 29,00 kuna ukoliko je iznos košarice manji od 250,00 kuna.

Zašto ste mi naplatili dostavu ako svugdje piše da je besplatna?

Dostava je besplatna samo kad narudžba prelazi 250,00 kuna.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više.