Uvjeti Poslovanja

Stari Ribar Webshop

Ponuda artikala

Artikli na stariribar.hr su redovito ažurirani. Nastojimo pružiti adekvatne informacije o svakom proizvodu, te se ispričavamo zbog mogućih propusta. Sve eventualne greške nam možete javiti na info@stariribar.hr. U slučaju da artikli nisu raspoloživi, to je jasno naznačeno. 

 

Načini plaćanja

Ponuđač omogućava sljedeće načine plaćanja: 

- plaćanje pouzećem, kupac plaća pri primitku paketa dostavljaču

- uplatom na tekući račun upravitelja stariribar.hr – Ribolovni zavjet d.o.o. (po ponudi/predračunu). 

  Kod narudžbe veće od 250,00kn, poštarina je besplatna. 

 

Cijene

Cijene sadrže 25% PDV-a. Cijene su važeće u trenutku predaje narudžbe i nemaju unaprijed određenu valjanost. Cijene su važeće u slučaju navedenih načina plaćanja pod gore navedenim uvijetima. Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca je sklopljen u trenutku kada ponuđač potvrdi narudžbu (kupac zaprima elektronsku obavijest o statusu potvrđene narudžbe). Od tog trenutka su sve cijene i ostali uvijeti fiksni i važe za ponuđača, kao i za kupca. 

Sve posebne ponude na webshopu vrijede do navedenog datuma ili do isteka zaliha proizvoda na akciji.

 

Pravna obavijest

Internet trgovina stariribar.hr i svi podaci na njoj, slike proizvoda, grafički i video elementi na stranici su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima i nije ih dozvoljeno reproducirati ili koristiti bez prehodnog pismenog odobrenja. stariribar.hr i logotip su u vlasništvu tvrtke Ribolovni zavjet d.o.o. 

 

 

Korisnički račun

U svrhu očuvanja kvalitete i pouzdanosti našeg servisa, prije naručivanja proizvoda trebate se registrirati. Na taj način osiguravamo pouzdanost zaprimljenih narudžbi, a korisnicima jednostavnost procesa narudžbe i dostave na kućnu adresu upisanu prilikom registracije. 

 

Ukoliko ste registrirani korisnik servisa stariribar.hr, odgovorni ste za ispravnost vaših osobnih podataka (ime, prezime, e-mail adresa, broj mobitela i kućna adresa), te za očuvanje tajnosti vaših pristupnih podataka (lozinka). Sukladno s tim, prihvaćate i odgovornost za sve vaše aktivnosti na servisu stariribar.hr. 

 

Administratori servisa stariribar.hr zadržavaju pravo zabrane pristupa, brisanja korisničkog računa, te odbijanja narudžbi bez upozorenja ukoliko dođe do zlouporabe servisa stariribar.hr.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više.